Tunne Äänesi - Anna Ääni Tunteillesi

Tunne äänesi – Anna ääni tunteillesi työpaja

Tuomme näkyviin ja kuuluviin sellaisia aiheita ja tunteita mitä mieluiten arjessa peittäisimme, piilottaisimme ja painaisimme alas. Entä jos sallisimme ja hyväksyisimme itsemme kokonaisina? Mitä jos voisimme ilmaista itseämme vapautuneesti joka hetkessä? Tässä kehollisessa työpajassa tutkimme ääntämme instrumenttina, opimme tuntemaan kehoa ja äänenkäyttöä ja kuinka voimme vapauttaa kehostamme ja sielustamme sinne jämähtäneitä tunteita ääntelyn ja sanojen kautta.

Kun olemme lämmittelleet äänemme ja vapauttaneet sen mistä haluamme päästää irti, työpaja kulminoituu shamanistiseen rumpupiiriin jossa improvisoimme äänellämme. Luomme yhteyttä ääneemme, harjoittelemme myötätuntoista vuorovaikuttamista, toisten läsnäolevaa kuuntelemista, tunteiden ja tarpeiden tunnistamista sekä niiden ilmaisemista sekä sanallisesti että äännellen.

On aika vapauttaa sisäisen äänesi voima!

OHJAAJA Mia Renwall on sertifioitu tantra opettaja ja äänenkäytön valmentaja Helsingistä. Mian kutsumus on tukea valmennettaviaan löytämään elämäänsä vapautunutta autenttista äänenkäyttöä, rehellistä kommunikaatiota ja syvempää läheisyyttä ihmisuhteissaan. Hän yhdistää työpajoissaan yhteyttä luovia tantrisia kosketusharjoituksia erilaisiin kommunikaatioharjoituksiin eri tekniikoista kuten NVC tai Radikaali Rehellisyys.

Kaikki Mian työpajat toimivat turvallisen tilan periaatteella, ja kaikki ovat tervettulleita. Aikaisempaa kokemusta äänenkäytöstä et tarvitse. Tule sellaisena kuin olet.

Kuvaamme työpajan aikana kuvia ja videota tulevia eventtejä varten. jos et halua, että sinut tunnistetaan kuvista, tule kertomaan siitä kuvaajalle.

TORSTAINA 13.10 klo 18-21

PAIKKA Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 4. krs

LIPUT ennakkoon ostettuna 25€

Liput ovelta 30€

 
 

työpaja Natural HIgh Healing Festivaaleilla

2,5 tuntisen työpajan aikana luomme yhteyttä kehoon ja tunteisiimme äänen ja liikkeen kautta. Varaa mukaasi joogamatto ja istuintyyny jos ne ovat festareilla mukana, oma vesipullosi sekä laita yllesi mukavat vaatteet jossa sinun on helppo liikkua. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta äänityöskentelystä tai laulamisesta. Työpaja sopii kaikille jotka haluavat tutustua syvemmin omaan ääneensä ja sisäiseen tunnemaailmaansa. 

Tarkemmat tiedot työpajapäivistä ja ajoista löydät TAPAHTUMAKALENTERISTA sekä Natural High Healing Festareiden SIVUILTA

BB7F1710-E326-47A3-AAF3-99D316E14E9E

TILAA TYÖPAJA YRITYKSELLESI

Olen luonut yrityksille suunnatun kokonaisuuden työpajasta, jossa kehollisin harjoituksin tutkimme tunteiden ilmaisua äänen ja kommunikaation kautta.

Töissä ei ole aina mahdollisuutta rehellisesi ilmaista miltä sinusta henkilökohtaisesti tuntuu, vaan joudut ehkä asiakaspalvelutyössä peittämään todelliset tunteesi. Työpäivän aikana ei myöskään jää aikaa selvittää kaikkia konflikteja kollegoiden kanssa. Tunteet varastoituvat näin kehoon, ja arjen keskellä saattaa olla vaikeaa löytää aikaa niiden purkamiseen. Nyt otamme niille aikaa. Luomme turvallisen ilmapiirin jossa voit vihdoin ilmaista tunteesi ja tulla kuulluksi ja nähdyksi. 

Teemme yksinkertaisia harjoituksia sekä yksilönä että pariharjoituksina ja jaamme isossa ryhmässä. 

Työpaja kestää 3 tuntia, ja maksaa 100€ / osallistuja (sis. alv 24%)

1) Kerää yrityksessäsi 10-30 henkilön ryhmä
2) ota yhteyttä [email protected] ja kysy vapaita työpajapäiviä
3) maksu tapahtuu joko yrityksesi kautta laskulla,
tai yksitellen Holvin verkkokaupasta tai kaikkien osallistujien omalla EPassilla