Tunne Äänesi - Anna Ääni Tunteillesi

Tunne äänesi – Anna ääni tunteillesi työpaja on sukellus sisimpään.
Tuomme näkyviin ja kuuluviin sellaisia aiheita ja tunteita mitä mieluiten arjessa peittäisimme, piilottaisimme ja painaisimme alas.
Entä jos sallisimme ja hyväksyisimme itsemme kokonaisina?

Entä jos voisimme purkaa kehostamme sinne kertyneet tunteet ja kivut?

Ennen kuin voimme tuoda nämä periaatteet arkeemme, tarvitsemme turvallisen tilan, jossa harjoitella, tutkia ja ilmaista itseämme vapaasti. Tilan, jossa voimme kokea kehollista läsnäoloa ja sallia kaikki sisällämme olevat tunteet, ja ilmaista niitä rehellisesti turvallisessa ryhmätilanteessa.


Harjoittelemme myötätuntoista vuorovaikuttamista, toisten läsnäolevaa kuuntelemista, tunteiden ja tarpeiden tunnistamista sekä niiden ilmaisemista
sekä sanallisesti että äännellen. 

TILAA TYÖPAJA YRITYKSELLESI

Olen luonut yrityksille suunnatun kokonaisuuden työpajasta, jossa kehollisin harjoituksin tutkimme tunteiden ilmaisua äänen ja kommunikaation kautta.

Töissä ei ole aina mahdollisuutta rehellisesi ilmaista miltä sinusta henkilökohtaisesti tuntuu, vaan joudut ehkä asiakaspalvelutyössä peittämään todelliset tunteesi. Työpäivän aikana ei myöskään jää aikaa selvittää kaikkia konflikteja kollegoiden kanssa. Tunteet varastoituvat näin kehoon, ja arjen keskellä saattaa olla vaikeaa löytää aikaa niiden purkamiseen. Nyt otamme niille aikaa. Luomme turvallisen ilmapiirin jossa voit vihdoin ilmaista tunteesi ja tulla kuulluksi ja nähdyksi. 

Teemme yksinkertaisia harjoituksia sekä yksilönä että pariharjoituksina ja jaamme isossa ryhmässä. 

Työpaja kestää 3 tuntia, ja maksaa 100€ / osallistuja (sis. alv 24%)

1) Kerää yrityksessäsi 10-30 henkilön ryhmä
2) ota yhteyttä [email protected] ja kysy vapaita työpajapäiviä
3) maksu tapahtuu joko yrityksesi kautta laskulla,
tai yksitellen Holvin verkkokaupasta tai kaikkien osallistujien omalla EPassilla

työpaja Natural HIgh Healing Festivaaleilla

2,5 tuntisen työpajan aikana luomme yhteyttä kehoon ja tunteisiimme äänen ja liikkeen kautta. Varaa mukaasi joogamatto ja istuintyyny jos ne ovat festareilla mukana, oma vesipullosi sekä laita yllesi mukavat vaatteet jossa sinun on helppo liikkua. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta äänityöskentelystä tai laulamisesta. Työpaja sopii kaikille jotka haluavat tutustua syvemmin omaan ääneensä ja sisäiseen tunnemaailmaansa. 

Tarkemmat tiedot työpajapäivästä ja ajasta löydät
Natural High Healing Festareiden SIVUILTA

BB7F1710-E326-47A3-AAF3-99D316E14E9E