Äänitys ja editointi

Ääninäytteen äänitys 60 min

Äänitämme sinulle upouuden ääninäytteen. Äänitys tapahtuu kotistudiossani Lauttasaaressa. Valmistele itse teksti ja lähetä se minulle ennakkoon. Äänitysaikana keskitymme ainoastaan äänittämiseen.

Ääninäytteen äänitys -kuvituskuva

Ääninäytteen editointi

Jos et osaa itse editoida ääninäytteitäsi, voit palkata minut raakaeditoimaan ääninäytteen puolestasi. Valikoin puolestasi parhaimmat otot, poistan hengitysäänet ja tallennan äänitteen haluamaasi muotoon (.mp3 tai .wav)

Ääninäytteen Editointi -kuvituskuva

Valmennus + Äänitys + Editointi

Tämä paketti sisältää: 30 minuuttia äänen lämmittelyä ja katsomme yhdessä läpi tekstin jonka haluat äänittää. 60 minuuttia äänitysaikaa 30 minuuttia editointiaikaa äänityksen jälkeen, ja lähetän sinulle sähköpostiin valmiin ääninäytteen.

Valmennus, äänitys ja editointi -kuvituskuva

Hinnoittelu konsultointi 15 min

Tuliko sinulle tarjouspyyntö sähköpostiin, ja et tiedä miten hinnoitella työpanostasi ääninäyttelijänä? Tarvitsetko konsultaatiota jotta voit tehdä asiantuntevan ja vakuuttavan tarjouksen asiakkaalle? Varaa aika minulle 15 minuutin konsultaatioon jossa käydään läpi tarjouspyyntö yhdessä, ja mietitään mitä voisit työstä pyytää.

Hinnoittelu Konsultointi -kuvituskuva

Hinnoittelu konsultointi 30 min

Tuliko sinulle tarjouspyyntö sähköpostiin, ja et tiedä miten hinnoitella työpanostasi ääninäyttelijänä? Tarvitsetko konsultaatiota jotta voit tehdä asiantuntevan ja vakuuttavan tarjouksen asiakkaalle? Varaa aika minulle 30 minuutin konsultaatioon jossa käydään läpi tarjouspyyntö yhdessä, ja mietitään mitä voisit työstä pyytää.

Hinnoittelu Konsultointi -kuvituskuva