Työpajat

Kaikissa minun vetämissä työpajoissa yhdistävä punainen lanka on minun intohimo autenttiseen äänenkäyttöön ja selkeään kommunikaatioon. Huolimatta siitä oletko saapunut sivuilleni koska olet tutustunut minuun äänenkäytön valmentajana tai enemmän henkistä yhteyttä luovien tapahtumieni ja hoitojeni kautta, uskon että näistä alla olevista vaihtoehdoista löytyy työpaja, joka sinun elämäntilanteessasi resonoi. Lämpimästi tervetuloa työpajoihini!

Tässä palautetta työpajoihin jo osallistuneilta:

”Mian puheääni on rauhoittava ja rentouttava, nautin siitä paljon. Alkumeditaatio oli miellyttävä ja auttoi laskeutumaan tilaan. Mian ohjauksessa oli turvallista ja luontevaa olla. Arvostan Mian kokemusasiantuntijuutta ja monipuolista tietotaitoa. Huomaan ajattelevani että tuntuu tärkeältä tietää että ohjaajalla jonka ohjauksessa olen olisi tietämystä traumasta ja miten trauma vaikuttaa kehossa ja mielessä.
Koen että Mialla on ymmärrystä jota monella ei ole.”

”Työpaja oli voimaannuttava ja sisälsi paljon tärkeää tietoa siitä miten pitää parempaa huolta puheäänestä. Mia on todellinen ammattilainen ja sai meidät tuntemaan itsemme turvalliseksi ja arvostetuksi” 

”Mia antaa hyviä vinkkejä ja neuvoja parantaakseni puhetekniikkaani ja osaamistani ääninäyttelijänä. Voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan. Hänellä on lämmin, kannustava ja empaattinen olemus opettaessaan.” 

TYÖPAJAT