Ammattina ääninäyttelijä

 
Audiospotin studiotiloissa Helsingin Vanhassakaupungissa pääset tutustumaan tärkeimpiin Ääninäyttelijän työssä tarvittaviin työkaluihin. 4 tuntisen työpajan aikana käymme läpi kaiken puhetekniikasta työllistymiseen. Ryhmän edessä työstät puhettasi ammattilaisen valmennuksessa. Kuule itsesi kuulokkeista – ja löydä eri puolia ja sävyjä puheäänestäsi. Saat lisäksi itsellesi äänitteen josta voit kuunnella uudelleen kurssin aikana saamasi henkilökohtaisen palautteen.
 

Hintaan sisältyy 30 minuuttia studioaikaa ammattiäänittäjän kanssa erillisenä päivänä, jonka aikana Sinulle äänitetään ääninäyte jota voit käyttää työnhaussa.

 

Paikka:
Audiospot
Hämeentie 155 C
4. krs

Hinta 225€

 

Työpajan vetäjät:

Ääninäyttelijä ja laulaja Mia Renwall on vuonna 2008 Teatterikorkeakoulusta valmistunut ammattinäyttelijä, joka on vuodesta 2010 toiminut ääninäyttelijänä Foxin kanavaäänenä, dubbauksissa, äänikirjan lukijana ja lukuisissa äänimainoksissa. Mia on myös ammattitaitoinen ja kokenut kouluttaja.

 

Audiospotin omistaja Jani Wallace on tuottanut 10 vuoden aikana tuhansia radiomainoksia ja äänittänyt satoja suomalaisia ääninäyttelijöitä TV mainoksiin, yritysvideoihin ja lukuisiin muihin medioihin.

 

 

Ammattina ääninäyttelijä -työpajan kuvake
SEURAAVAT TYÖPAJAPÄIVÄT: 19.3, 23.4 ja 21.5 klo 13-17

-kurssin suosittelut

”Työpaja oli voimaannuttava ja se sisälsi paljon tärkeää tietoa siitä, miten pidän huolta omasta äänestäni. Mia on todellinen ammattilainen ja sai meidät tuntemaan olomme turvalliseksi ja arvostetuksi”
                                            -Eva


”Mia antaa hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja siihen miten voin parantaa suoritustani ääninäyttelijänä. Voin lämpimästi suositella hänen palveluita. Hänellä on lämmin, kannustava ja myötätuntoinen olemus joka auttaa tekniikan opettelussa.”
                                       -Wambui